Меню сайту


Підручники
Підручник HTML [17]
Підручник CSS [17]


Форма входу


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук


Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 20:53
На головну » Підручники » Підручник HTML » Введення - Підручник HTML
Введення

Багато хто думає, що створювати web-сайти дуже важко. Це абсолютно не так! Кожен може навчитися створювати web-сайти. Якщо ви готові, то зможете зробити сайт вже за годину.

Інша думка - також помилкова, що для створення сайтів необхідно мати дороге і складне програмне забезпечення. Дійсно, є безліч програм, які рекламуються як необхідні для створення сайтів. Але, якщо ви хочете робити все правильно, ви повинні все зробити самі. На щастя це дуже просто, і у вас вже є всі необхідні програми.

Мета даного підручника - дати вам просте і коректне розуміння того, як робити web-сайти. Цей підручник не вимагає абсолютно ніяких попередніх навичок програмування.

Ми не можемо розповісти тут про все. Від вас буде потрібно трохи наполегливості і бажання поекспериментувати. Але не сумнівайтеся - створення web-сайтів вам сподобається і принесе величезне задоволення результатами вашої роботи.

Те, як ви будете використовувати цей підручник, залежить від вас. Але ми радимо читати не більше двох-трьох уроків на день і виділяти час для експериментів з тим новим, що ви дізнаєтесь у кожному уроці.

Okay, почнемо!
<< Зміст
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]