Меню сайту


Підручники
Підручник HTML [17]
Підручник CSS [17]


Форма входу


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 09:47
На головну » Підручники » Підручник CSS » Введення - Підручник CSS
Введення

Каскадні таблиці стилів /Cascading Style Sheets (CSS) це вражаючий винахід для поліпшення вигляду ваших web-сайтів. Воно допоможе заощадити багато часу і надасть Вам абсолютно нові можливості в дизайні web-сайтів. CSS необхідний абсолютно кожному, хто працює з web-дизайном.

Цей підручник допоможе вам почати працювати з CSS всього через кілька годин. Він роз'яснює все дуже дохідливо і навчить вас цієї складної технології.

Вивчення CSS захоплює. Читаючи цей підручник, приділяйте достатньо часу для експериментів з вивченим у кожному уроці матеріалом.

Використання CSS вимагає знання основ HTML. Якщо ви не знаєте HTML, то почніть з нашого Підручника HTML , перш ніж перейти до CSS.

Яке програмне забезпечення необхідно мати?

Не використовуйте при роботі з цим підручником такі програми, як FrontPage, DreamWeaver або Word. Ці просунуті програми не допоможуть вам у вивченні CSS. Навпаки, вони сильно обмежать ваше просування в цьому напрямку.

Вам знадобиться безкоштовний і простий текстовий редактор.

Наприклад, Microsoft Windows поставляється з програмою Блокнот (Notepad). Вона зазвичай знаходиться в Accessories меню Пуск, в Programs. Ви можете також використовувати простий текстовий редактор, наприклад Pico для Linux або Simple Text для Macintosh.

Простий текстовий редактор ідеально підходить для вивчення HTML і CSS, оскільки він не змінює введиний вами код. Так ви швидко просунетеся, а помилки будуть тільки вашими, а не програмними.

З цим підручником можна використовувати будь-який браузер. Ми радимо мати новітню версію браузера.

Браузер і простий текстовий редактор - ось все, що вам необхідно.

Давайте почнемо!
<< Зміст
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]