Меню сайту


Підручники
Підручник HTML [17]
Підручник CSS [17]


Форма входу


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 01:08
На головну » Підручники » Підручник HTML » Урок 15: Останні зауваження - Підручник HTML
Урок 15: Останні зауваження

Вітаємо, ви дісталися до останнього уроку.

Тепер я знаю все?


Ви багато дізналися і здатні тепер створювати власні web-сайти! Однак те, чого ви навчилися, це тільки основи, а є ще багато і багато чого іншого. Але ви заклали хороший фундамент, на якому можна починати будівництво.

У цей урок ми дамо декілька заключних напучувань:

  • По-перше, непогано стежити за порядком і структурою ваших HTML-документів. Публікуючи добре впорядковані документи, ви не тільки демонструєте іншим рівень своєї майстерності володіння HTML, але і полегшуєте собі роботу.
  • Дотримуйтесь стандартів і перевіряйте ваші сторінки. Це не надто обтяжливо: завжди пишіть на чистому XHTML, використовуйте DTD і перевіряйте ваші сторінки за допомогою валідатора validator.w3c.org.
  • Робіть сторінки змістовними. Пам'ятайте, що HTML дозволяє показувати вашу інформацію в інтернеті, тому подбайте, щоб ця інформація була презентабельною. Сторінки можуть бути дуже приємними на вигляд, але більшість людей шукає в інтернеті інформацію.
  • Не перевантажуйте сторінки зображеннями та іншими наворотами, які ви знайшли в інтернеті. Це уповільнює завантаження сторінок і заважає відвідувачам. Сторінки, що вимагають для завантаження більше 20 секунд, втрачають до 50% відвідувачів.
  • Не забудьте додати ваш сайт у пошукові машини / директорії, щоб не тільки члени вашої родини могли знайти ваші сторінки в мережі. На перших сторінках усіх пошукових машин ви знайдете посилання на нові сторінки (найвідоміші машини - Google, Yandex, див також DMOZ, Yahoo, AltaVista; і Lycos).
<< Урок 14: Web-стандарти та перевірка
Всього коментарів: 4
4 Shuhart  
1
Все добре написано і легко сприймається) дякую!

3 Денис  
1
Досить просто та доступно. Рекомендую, бо за два дні половину матеріалу уже запам'ятав та спокійно ним користуюсь . Щиро вдячний авторам

2 Олексій  
0
Доситьповчально! Дякую!

1 Оксана  
1
Дуже вдячна за цю інформацію
Вона дійсно навчає

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]